Bedrijfsfeest limburg organiseren

Een bedrijfsfeest in Limburg organiseren?


Een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje hoort een goed georganiseerde activiteit te zijn. Het is de gelegenheid bij uitstek om eens lekker informeel met je baas om te gaan of om juist die ene collega beter te leren kennen. Bedrijfsfeesten zijn er in alle soorten en maten en op bijna iedere gewenst locatie mogelijk. Een bedrijfsfeest kan ook verschillende doelen hebben, maar meestal betreft het een blijk van waardering van het bedrijf naar het personeel. Het bedrijfsfeest organiseren is een beroep apart, waarvan Creavents haar beroep heeft gemaakt. Creavents is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten Limburg, maar heeft ook ruime ervaring buiten de Limburgse grenzen.

De bedoeling van een bedrijfsfeest is natuurlijk om al het personeel een onvergetelijke dag of dagen te laten beleven, waarbij niemand zich drukhoeft te maken om het programma. Creavents is gespecialiseerd in de organisatie van uw bedrijfsfeestje en zal alle voorbereidende, uitvoerende en evaluerende taken uit handen nemen, zodat ook uw eigen personeelsvereniging een onvergetelijk bedrijfsfeest kan ervaren. En qua kosten scheelt het uiteindelijk niets, de arbeidsuren van de PV zijn immers vaak ook betaald.

Voordat Creavents het bedrijfsfeest gaat organiseren zijn er heel wat stappen die doorlopen moeten worden. Hierbij kunt u denken aan de volgende zaken:

1) Wat is het doel van het bedrijfsfeest?bedrijfsfeest limburg
2) Welke mensen worden uitgenodigd?
3) Wat is het budget?
4) Op welke datum kan het bedrijfsfeest of bedrijfsuitje plaatsvinden?
5) Op welke locatie wilt u het bedrijfsfeest laten plaatsvinden?
6) Welke activiteiten zullen er georganiseerd worden?


1. Het doel van een bedrijfsfeest is bij de organisatie ervan van wezenlijk belang. Bij sommige bedrijfsfeesten worden immers de partners van het personeel uitgenodigd. Is het doel hierbij "teambuilding", dan komt het doel niet goed tot zijn recht. Betreft het immers een jubileum, de verhuizing van het bedrijf of bijvoorbeeld een jaarlijkse traditie, dan zijn de partners natuurlijk wél weer uitgenodigd. Creavents helpt u in de eerste fase om samen te bekijken wat het doel kan zijn van bedrijfsfeest.

2. De bedrijfsfeesten zijn er in alle soorten en maten. De ene activiteit vindt plaats met alleen het personeel, de ander inclusief de partners terwijl weer een ander bedrijfsuitje plaatsvindt inclusief de kinderen. Zodra deze groep bekend is zal Creavents in een vroeg stadium alle personeelsleden op de hoogte stellen van het aankomende bedrijfsfeest. Vaak vinden collega's het leuk als zij inspraak hebben in het uiteindelijke programma, vandaar dat dit in een vroeg stadium gebeurt.

3. Bij de vraag wat het budget is kan Creavents natuurlijk niet helpen. Creavents kan wel op basis van uw wensen en behoeften een inschatting maken van de uiteindelijke kosten. Zodra dit buiten het budget valt zullen wij samen met de klant bekijken wat de overige opties zijn.

4. Een geschikte datum zoeken is vaak nog wel de meest moeilijke factor van het organiseren van het bedrijfsfeest. Creavents zal samen met de klant bekijken wat de meest geschikte datum is, met hierbij in het achterhoofd houdende dat bijvoorbeeld de promotie van het bedrijfsfeest al veel tijd in beslag zal gaan nemen. Samen met de klant zoeken wij de geschikte dag uit. Denk bijvoorbeeld aan een vrijdagmiddag onder "werktijd".

5. De locatie van het bedrijfsfeest of bedrijfsuitje is een belangrijke factor en dient dan ook tijdig vastgelegd te worden. De locatie van het bedrijfsfeest hangt samen met de bovengenoemde punten; grootte van de groep, de mobiliteit, beperkingen, omgeving, weersomstandigheden etc. Vaak is het juist leuk om het bedrijfsfeest of bedrijfsuitje op het eigen terrein van het bedrijf te laten plaatsvinden. Creavents kent vele locaties welke wij samen met de klant zulen bespreken. Bedrijfsfeesten in Limburg zijn onze specialiteit, maar ook bedrijfsfeesten buiten Limburg kunnen wij prima voor u organiseren.

6. Bedenk welke activiteiten tijdens het bedrijfsfeest of bedrijfsuitje kunnen worden gedaan. Maak hierbij ook een inventarisatie van wat de afgelopen bedrijfsfeestjes voor activiteiten hadden, zodat er ieder jaar weer een vernieuwd concept wordt georganiseerd. Creavents kan u perfect adviseren over welke activiteiten geschikt zijn voor de groep mensen die u wilt uitnodigen. Enkele ideeën; teambuilding, survival, fietstocht of wandeltocht, workshops, activiteiten te land, ter zee of in het water etc.

7. Na afloop van het evenement zal Creavents nog een evaluatie moment inplannen om het gehele bedrijfsfeest na te lopen. Dit wordt gedaan om mogelijke toekomstige bedrijfsfeestjes goed te kunnen organiseren. Er zijn verschillende manieren om feedback te krijgen van de deelnemers. Creavents zal u adviseren over de verschillende mogelijkheden.


Een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje dient te allen tijde een geweldige dag te zijn voor alle genodigden. De organisatie van het gehele evenement behelst nogal wat zaken, laat u daarom bijstaan door Creavents om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk bedrijfsfeest te maken.

Bekijk ook onze pagina over bedrijfspresentaties

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap