Bedrijfsopening Limburg

Bedrijfsopening in Limburgbedrijfsopening limburg


U hebt er lange tijd op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zo ver! De opening van uw nieuwe bedrijfspand is een feit! Uw bedrijfsopening kan verschillende doelen hebben, maar het voornaamste doel in de ogen van Creavents is dat u optimaal kunt genieten van uw feestelijke bedrijfsopening.

Uw bedrijfsopening in Limburg kan natuurlijk op verschillende manier plaatsvinden. Een tweetal voorbeelden van uw bedrijfsopening:

Personeelsleden met hun aanhang uitnodigen voor een gezellige middag waarbij zij allen genieten van een hapje en een drankje, een gezellig muziekje en enkele korte woordjes van de directie. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de kinderen van uw collega’s door bijvoorbeeld een luchtkussen of andere animatie. De nadruk ligt hier op een gezellige, sociale middag of avond waarbij u uw medewerkers betrekt in het succes van uw bedrijf.

Actieve dag voor zowel uw personeelsleden als relaties en overige gasten waarbij er verschillende activiteiten gepland staan voor uw spectaculaire bedrijfsopening. Van een speurtocht door uw gehele bedrijfspand, tot een leuke workshop schermen op uw parkeerplaats. Ook kunnen er verschillende acts plaatsvinden die wellicht verband houden met uw diensten en/of productenaanbod. Ook wordt er uiteraard na afloop van uw bedrijfsopening een relatiegeschenk meegegeven aan al uw gasten. Natuurlijk zal ook bij dit concept een hapje en een drankje niet vergeten worden.

Om ervoor te zorgen dat u en al uw collega’s optimaal kunnen genieten van de dag waar u allen zo lang naar hebt uitgezien, kan Creavents alle zorgen uit handen nemen van uw bedrijfsopening in Limburg. Creavents verzorgt tevens catering, dat ervoor zorgt dat de organisatie van zowel het evenement als de catering bij een en dezelfde organisatie ligt en zodoende perfect op elkaar kan worden afgestemd.
 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap