Bedrijfsuitstapje

Bedrijfsuitstapje

Een bedrijfsuitstapje heeft natuurlijk voor ieder bedrijf een ander doel.

Het ene bedrijf wil een voornamelijk gezellig uitstapje waarbij er op sociaal vlak wordt kennis gemaakt.
Een ander bedrijf wil haar bedrijfsuitstapje organiseren waarbij verschillende teambuildingsactiviteiten het doel zijn. Zo zijn er nog verschillende doelen van een bedrijfsuitstapje.

Creavents is gespecialiseerd in de organisatie van uw bedrijfsuitstapje in de regio Limburg. Gezien onze centrale ligging in Koningsbosch ( gelegen tussen Roermond en Sittard) hebben wij grote kennis van de mogelijkheden van bedrijfsuitstapjes in Limburg. Of het nu gaat om een gezellige diner dansant op een exclusieve locatie, een teambuildingsdag in het Limburgse heuvellandschap of een feestavond in bijvoorbeeld de grotten; wij organiseren uw bedrijfsuitstapje.

Creavents kan voor u een op maat gemaakte offerte maken met alle mogelijkheden erin zoals wij deze in een kennismakingsgesprek met u zullen bespreken. Aan de hand van uw eisen, wensen en budget zullen wij u adviseren en begeleiden in uw evenement. Van het opstellen van uw uitnodiging, tot de uitvoer en de evaluatie van het evenement, Creavents organiseert uw bedrijfsuitstapje.

Zie ook onze pagina over de catering van uw personeelsfeest

 

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap