Catering receptie

Catering Receptie

Ieder bedrijf heeft op z'n tijd wel een receptie. Een receptie ter gelegenheid van een jubilerende medewerker, een receptie ter gelegenheid van behaalde doelstellingen of wat voor oorzaak dan ook. Creavents organiseert uw catering receptie in overleg met de wensen en eisen van haar opdrachtgever. Of het nu gaat om drankjes met enkele hapjes, of dat het gaat om exclusieve amuses met een uitgebreid dinerbuffet; wij regelen het in overeenstemming met uw wensen en verwachtingen.

Natuurlijk kunnen wij als buro ook de gehele organisatie van uw receptie uit handen nemen. Een receptie is een vak apart, daar zijn wij van Creavents ons ook heel goed van bewust. Het is tenslotte een visitekaartje van het bedrijf. Enerzijds naar uw werknemers, anderzijds naar uw klanten / potentiele klanten en natuurlijk naar overige relaties. U wilt dan ook dat alles tot in de puntjes is verzorgd; van de aankleding van de locatie tot de catering en het amusement op de receptie.

Neemt u vooral contact met ons op voor een aangenaam kennismakingsgesprek, waarin wij u kunnen presenteren wat de mogelijkheden van ons zijn op het gebied van catering receptie of de organisatie van een receptie.

catering receptie

Meer informatie vindt u tevens bij onze event catering.

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap