Dag voor de cateringmedewerker

Dag van de cateringmedewerkers

Op donderdag 19 november 2009 wordt voor de 6e keer de Nationale Dag van de Cateringmedewerkers georganiseerd. Branchevereniging Veneca roept de Nederlandse werkgevers op om cateringmedewerkers in het zonnetje te zetten. Volgens de Veneca leveren zij dag in, dag uit 'een topprestatie'.

 

De Nationale Dag voor de Cateringmedewerker wordt dit jaar in afgeslankte vorm gevierd. Een selecte groep medewerkers gaan onder meer niet meer luxe lunchen met een Bekende Nederlander. Natuurlijk wil branchevereniging Veneca de cateringmedewerkers wel in het zonnetje zetten. Daartoe roept Veneca-voorzitter Hans Rijnierse heel Nederland op.

Duurzaam
'In Nederland zetten zich iedere dag 17.000 cateringmedewerkers in om de gasten van een goede maaltijd te voorzien. Om deze prestatie onder de aandacht te brengen wordt deze dag georganiseerd', aldus Veneca.

Rijnierse: 'Veneca vraagt aan consumenten en opdrachtgevers om de cateringmedewerker volop in het zonnetje te zetten. Zij kunnen tenslotte dagelijks genieten van de gastvrijheid en professionele toewijding van de cateringmedewerkers in bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen en scholen. En kunnen erop rekenen dat hun maaltijd duurzaam, gezond én lekker is'.

Waardering
De toenemende verduurzaming van de twee miljoen maaltijden die de cateraars iedere dag bereiden schrijft Rijnierse ook mede toe aan de cateringmedewerkers. 'Onze branche heeft zich gecommitteerd aan de stimulering van het gebruik van gezonde en duurzame producten. Een belofte die de cateringmedewerkers dagelijks waarmaken. Daarom vindt Veneca het erg belangrijk dat zij de waardering krijgen die hen toekomt.

Meer nieuws vindt u hier

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap