Event catering

Evenementen catering

Creavents heeft ruime ervaring op het gebied van event catering. Zodoende kunnen wij, In samenwerking met verschillende partnerbedrijven van Creavents, uw evenement catering van a tot z verzorgen.
Of het nu gaat om mobiele keukens, frituurwagens of het horeca personeel dat moet worden ingezet voor het event, Creavents regelt het.

Event catering is geen routineklus. Creavents ziet de uitdaging om van iedere klus een creatief en uniek concept te maken. Hierin schuilt tegelijkertijd ook onze grote kracht; creatieve evenement catering.
Samen met de klant verzorgen wij uw eventcatering op de door u gekozen locatie of op een van de vele locaties waarbij Creavents voor u kan bemiddelen. Of het nu gaat om kwalitatief hoogstaande culinaire aangelegenheden, of simpelweg makkelijke gerechten; wij willen u hier graag mee van dienst zijn om u te adviseren in uw evenement catering.

Natuurlijk bepaalt ook de ruimte en de entourage waarin de catering plaatsvindt ook van grote mate de kwaliteit. De aankleding van de locatie, de uitstraling van het buffet; het speelt allemaal mee om uw evenement zo goed mogelijk te laten slagen. Eventcatering is tenslotte een zwaar wegende factor voor de beoordeling van uw evenement.

Natuurlijk zijn wij ons er goed van bewust dat het niet alleen neerkomt op hetgeen u op uw bord krijgt. Het presenteren van van uw gerecht zorgt ervoor dat de puntjes op de i worden gezet. Door de juiste manier van gastheerschap en het juiste personeel wordt uw gerecht extra lekker door de manier van presenteren. Creavents, de naam zegt het al, staat voor creatieve oplossingen op creatieve evenementen op het gebied van eventscatering.

Event Catering

Kijkt u vooral ook naar onze festival catering pagina.

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap