Kinderfeestje thuis Limburg

Kinderfeestje thuis limburg


SylviArt biedt in samenwerking met Creavents kinderfeestjes thuis in Limburg. Het kinderfeestje dat thuis kan plaatvinden in Limburg wordt de gehele dag begeleid door Sylvia Nieuwkamp die al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het organiseren en begeleiden van kinderfeestjes.

Wij kiezen ervoor om de kinderen in een leuke setting hun creativiteit te laten gebruiken om bepaalde producten naar eigen inbreng te decoreren. Natuurlijk mogen ze de producten na afloop mee naar huis nemen en kunnen deze dagelijks worden gebruikt.
Wat kunnen de kinderen zoal maken gedurende een kinderfeestje thuis?

Borden
Mokken
Tassen
Spiegels
Raamhangers
Papiermappen
Mobielen
Placemats
Schatkistjes
Scrappen


Naast het decoreren van bovenstaande producten kan er ook gekozen worden om middels het op een leuke manier samenvoegen en decoreren van een schildersdoek, een foto compilatie te maken; het zogenoemde scrappen. Met gebruikmaking van verschillende glitters, lintjes, papier, etc kunnen de kinderen geheel naar eigen wijze hun foto's bewerken en samenvoegen tot een uniek en leuk geheel.

Wij kunnen de kinderfeestjes thuis bij u in Limburg laten plaatsvinden, maar u kunt er ook voor kiezen om het kinderfeestje te laten plaatsvinden bij ons in Koningsbosch, gelegen in midden Limburg. Indien u het kinderfeestje thuis wilt laten plaatsvinden dient u enkele tafels, stoelen en een hapje en een drankje zelf te verzorgen en rekenen wij kilometervergoeding.

Indien u ervoor kiest om het feestje bij ons in Koningsbosch te laten plaatsvinden, zullen wij de kinderen geheel verzorgen. Een kinderfeestje is ten slotte niet alleen knutselen, het gaat om het gehele plaatje. Wij zullen de kinderen leuk ontvangen, wij verzorgen een verrassing en een cadeautje voor de jarige, de kinderen worden voorzien van een hapje en een drankje. Natuurlijk zal er ook op de kinderen afgestemde muziek aanwezig zijn en er is zelfs de mogelijkheid om tijdens het kinderfeestje karaoke te zingen. De begeleiders van het kinderfeestje kunnen ervoor kiezen om mee te helpen knutselen, ook kunnen zij de kinderen alleen achterlaten om bijvoorbeeld thuis op te ruimen, of iets klaar te zetten voor na het knutselen.

De kinderfeestjes worden aangeboden vanaf € 7,95 per kind.
Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw kinderfeestje thuis Limburg.

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap