Partycatering

Partycatering

Creavents is een bedrijf, gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van verschillende soorten buffetten. De term partycatering zegt het natuurlijk zelf al; wij verzorgen de catering voor iedere soort party. Catering is op ieder feestje natuurlijk een belangrijk onderdeel, wij zorgen naast kwalitatief goed voedsel natuurlijk ook voor de gehele presentatie van het buffet.

Natuurlijk is party catering meer dan alleen het buffet opdienen. Wij denken graag met u mee om uw feest van alle cateringfaciliteiten te voorzien. Wij verzorgen uw buffet van a tot z. Of het nu uw uitgebreide barbecue buffet betreft of juist de catering van de bar, de partycatering van Creavents denkt graag met u mee.

Gezien onze ruime ervaring op het gebied van eventmanagement, kunnen wij u tevens begeleiden in de complete organisatie van uw evenement. Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze partycatering wordt door heel Nederland aangeboden, echter is Limburg, Brabant en Gelderland voor ons het meest bekende terrein. Wilt u uw partycatering buiten deze regio, dan kan er in overleg besproken worden wat de mogelijkheden zijn.

Partycatering

Zie ook onze pagina over de organisatie van uw personeelsfeest

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap