Referenties

Referenties Creavents

" Op 5 juni 2010 hebben wij een leuke teamdag gehad met als afsluiting een fantastische barbecue, complimenten aan Creavents voor de goede verzorging van het evenement."
Bam Team Sluizen 456

logo bam infra

 

 

 

 

"Vooral het vermogen van Ronald Nieuwkamp om tijdens marketing sessies out of the box en toch realistisch te denken cq adviseren is zijn sterkte punt. Reeds diverse malen hebben wij samen met Creavents diverse malen klanten op een goede manier kunnen adviseren om hun marketingstrategie te bepalen. Op basis van strategische marketing en internetmarketing hebben wij hen geholpen om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. De samenwerking met Creavents ervaren wij als prettig en informeel doch zeer gedreven en professioneel."  

Antoine van de Kruys, Directeur Cross Internetmarketing

crossmail

 

"Samen met Creavents hebben wij afgelopen seizoen, 2009, verschillende evenementen voorzien van o.a. crewcatering, waaronder enkele evenementen van Extrema, zoals Extrema Outdoor en Solar Festival.. Het daadkrachtige optreden, zijn ruime ervaring in de hospitality branche en de goede organisatie door Ronald Nieuwkamp zorgde ervoor dat de backstage catering goed is verlopen. Wij hopen in de toekomst nog veel met Creavents; Ronald Nieuwkamp te mogen samenwerken."

Bram Drost, Directeur Dienblad Hospitality

dienblad logo


"Door de heldere en professionele aanpak van Ronald Nieuwkamp is het werken met Creavents te betitelen als zeer prettig. Creavents werkt vanuit een creatieve, maar ook een gestructureerde visie en laat niets aan het toeval over om de verwachtingen van enerzijds de klanten en anderzijds de bezoekers te overtreffen.
"

Ivo Simons, Directeur Ivow Marketing

Creavents referentie Ivow Marketing

 

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap