Staffable Innovatie

Geachte Staffable relatie: staffable
volledig gesubsidieerd advies ter waarde van € 2500,-!

Graag nodigen wij U uit om deel te nemen aan gesubsidieerde individuele marketing innovatietrajecten. De Individuele innovatietrajecten zijn volledig subsidiabel (excl. BTW) door een innovatievoucher, oftewel kennisvoucher aan te vragen bij Senternovem / Agentschap NL.

Zeker voor de hospitality en hospitality gerelateerde bedrijven worden er interessante innovatietrajecten geboden. Maakt u al voldoende gebruik van de mogelijkheden die Internet bieden? Is uw interne organisatie afgestemd op een potentiele groei? Voldoet uw (online) marketing ten aanzien van 'online vindbaarheid' zoals internetmarketing niet aan uw wensen en behoeften? Heeft u problemen met strategische marketing? Weet u hoeveel vraag en aanbod er is naar uw product of dienst?

Bekijkt u vooral dit document eens om te bekijken wat verschillende mogelijkheden zijn die de Overheid aandraagt voor de toeristische / recreatieve sector.

Het Ministerie van Economische Zaken heeft het initiatief Innovatievouchers in het leven geroepen om Nederlandse MKB te helpen met innoveren. Tevens wil zij kennisuitwisseling tussen onderwijs en ondernemers stimuleren. De innovatievoucher 2010 is een algemene subsidie die bij elke publieke kennisinstelling verzilverd kan worden. De innovatievouchers zijn actief sinds 2004 en er worden er ieder jaar maar een beperkt aantal uitgegeven met de regeling
op = op. Snel aanvragen is dus aan te raden; aanvragen verplicht u immers tot niets.

Het betreft een geheel individueel traject met u als ondernemer en enkele adviseurs. Vooraf zal de kennisinstelling contact met u opnemen om het traject met u door te spreken. Vervolgens zal de gehele dag begeleid worden door een projectmanager of innovatiemanager van een kennisinstelling. Binnen enkele dagen ontvangt u een rapportage van alle besproken zaken tijdens het innovatietraject. Tevens ontvangt u indien gewenst begeleidende literatuur om u verder te verdiepen in de besproken materie. Naast dit voorbeeld zijn er nog andere voorbeelden van de mogelijkheden innovatievouchers.

Ook als u geen tijd hebt om persoonlijk aanwezig te zijn kunt u het innovatietraject laten uitvoeren. Met behulp van vragenlijsten, die u ruim vooraf zult ontvangen en via telefoon, fax, e-mail en / of webcams kunnen wij het innovatietraject voor u uitvoeren. Dankzij deze moderne communicatiemiddelen hoeft u niet te reizen of in de file te staan. Uw klanten kunnen immers ook vanuit thuis bestellen.

Indien u interesse heeft in een innovatietraject kunt u hieronder uw contactgegevens invullen en wij nemen contact met u op!
Ook kunt u direct een innovatievoucher aanvragen via onze pagina aanvragen innovatievoucher/ kennisvoucher.

Zowel namens Staffable payroll als ook namens Creavents wensen wij u succes met de aanvraag en uitvoering van uw Innovatietraject!

staffable

 

 

 

Bedrijfsnaam *
Vul uw bedrijfsnaam in!
Contactpersoon *
Telefoon *
Vul uw telefoonnummer in!
E-mail adres *
Vul uw emailadres in!
Vul een correct emailadres in!
   
  CAPTCHA Image
Neem de Captcha code over  Letters niet duidelijk? Klik dan hier.
De Captcha code die u heeft ingevoerd is niet correct. Probeer het nog een keer.
 

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap