Evenementen organisatie Limburg

Evenementen organisatie Limburg.


Creavents is gespecialiseerd in de organisatie van evenementen. Het gaat hier met name on de evenementen organisatie van zakelijke evenementen. Hierbij kunt u denken aan personeelsfeestjes, seminars, workshops, maar ook intensieve workshops.

Natuurlijk is catering heel vaak een groot aandeel van uw evenement. Creavents biedt naast de organisatie van evenementen ook de catering aan. Dit heeft als grote voordeel dat de gehele organisatie van het evenement bij 1 en dezelfde partij ligt zodat alles te allen tijde goed op elkaar kan worden afgestemd.

Als nieuwe, jonge, professionele organisatie hebben wij toch al ruime ervaring op het gebied van event management. De one stop shop formule van zowel evenementen organisatie alsook cateraar wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Met gebruik onze creatieve geest kunnen wij middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek een op maat gemaakte offerte aanbieden.

Evenementen organisatie Creavents zegt het eigenlijk al; creatieve evenementen en dat is precies wat wij doen! Wij zijn gevestigd in Limburg, maar doen u ook graag een voorstel voor buiten onze grenzen.
 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap