Kinderfeestje Limburg

Kinderfeestje Limburgkinderfeestje limburg

Creavents kan u, in samenwerking met SylviArt, creatieve kinderfeestjes aanbieden in de regio Limburg. Deze kinderfeestjes in Limburg kunnen zeer centraal plaatsvinden in Koningsbosch, maar kunnen ook bij u op locatie worden georganiseerd. Koningsbosch is gelegen in een natuurlijke omgeving in de buurt van Roermond / Echt / Sittard. De kinderfeestjes zijn geschikt voor alle kinderen in de leeftijd 4 tot 16 jaar. We hebben zowel voor jongens, als voor meisjes volop mogelijkheden.

Het kinderfeestje Limburg wordt begeleid door Sylvia Nieuwkamp die al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het verzorgen van kinderfeestjes. Wij kunnen de kinderfeestjes verzorgen voor € 10,- per kind. Natuurlijk wordt aan alles gedacht op een kinderfeestje. Van een leuk ontvangst van de kinderen met een verrassing en een cadeautje voor de jarige, tot een gezellig muziekje op de achtergrond en een poging tot het zingen van een karaoke liedje. Natuurlijk zijn ook een hapje en een drankje inbegrepen! Per gekozen product wordt er gemiddeld 2 uur besteed, maar natuurlijk gaan we door totdat iedereen zijn of haar knutselactiviteit af heeft.

Creatieve kinderfeestje

Een kinderfeestje kan natuurlijk op verschillende manieren plaatsvinden; Sylviart kiest er voor om de kinderen op een creatieve manier hun "eigen product" te laten knutselen. Enkele voorbeelden van de producten die men kan beschilderen, bewerken, etc:

Borden
Mokken
Tassen
Spiegels
Raamhangers
Papiermappen
Mobielen
Placemats
Schatkistjes
Scrappen


Hierboven staan enkele van de velen mogelijkheden! In overleg met de jarige Jop zijn er meerdere activiteiten mogelijk! De nieuwste mogelijkheid; schildersdoek scrappen. Dit is het samenstellen van een doek met allerlei eigen meegenomen, uitgeprinte foto's om zo een unieke compilatie te maken. Hierbij gebruikmakende van allerlei accessoires zoals ponsjes, kraaltjes, lintjes, glitter, verf etc.

Natuurlijk kan SylviArt ook de nodige amusement op het kinderfeestje verzorgen. Gezien de samenwerking met Creavents kunnen wij ook extra amusement regelen zoals een clown, een schminker, amusementspelletjes of zelfs een springkussen. Indien u ervoor kiest om het kinderfeestje Limburg in Koningsbosch te laten plaatsvinden, kunnen er tevens verschillende amusementspelletjes gedaan worden door kinderen die even moeten wachten of eerder klaar zijn dan de anderen.

De kinderfeestjes Koningsbosch vinden plaats in een grote ruimte die zonder trappen te bereiken is. De kinderfeestjes Limburg kunnen bij u op locatie plaatsvinden, waarbij alleen enkele tafels en stoelen beschikbaar dienen te zijn. Indien u interesse heeft in een kinderfeestje, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Creavents.

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap