Evenementen, Crewcatering en Marketing

Evenementen, Crewcatering en Marketing

Creavents is gespecialiseerd in de organisatie van met name zakelijke evenementen. Dankzij de ervaring met evenementen kunnen wij in samenspraak met onze opdrachtgever een draaiboek samenstellen, zodat zowel voor de opdrachtgever als voor ons op iedere moment de stand van zaken is in te zien en daar waar nodig bij te sturen. Of het evenement nu een personeelsfeest betreft, een teambuildingsdag of een netwerkborrel, Creavents zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw evenement, door alle zorgen omtrent de organisatie uit handen te nemen. Van het ontwerpen van uitnodigingen, tot de evaluatie achteraf en alle stappen hiertussen in natuurlijk, Creavents regelt het.

Als toegevoegde waarde bij bijvoorbeeld de evenementen verzorgt Creavents tevens de catering op locatie. Dankzij verschillende opdrachtgevers op het gebied van festival catering kunnen wij uw crewcatering op iedere gewenste locatie plaatsen. Naast crewcatering kunnen wij natuurlijk ook uw catering personeelsfeest verzorgen. Of u de catering nu bij u in de bedrijfshal wil laten plaatsvinden, of in het Limburgse Heuvellandschap, wij verzorgen uw catering.

Marketing is vandaag de dag een vak apart. Traditionele marketing kanalen vervagen en de nieuwe communicatietechnologien nemen het over. Creavents adviseert bedrijven om een vernieuwde marketingstrategie toe te passen. Met name de mogelijkheden van Internetmarketing in combinatie met traditionele marketing komen aan bod.

Lees meer over ons aanbod:

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap