Workshops

Zakelijke workshops en creatieve workshops Limburg


Of u nou uw klanten als blijk van waardering een leuke workshop wil aanbieden, of u wilt voor potentiële klanten een workshop geven die in relatie staat tot uw diensten / producten?

Creavents verzorgt voor u, uw bestaande klanten en uw potentiële klanten een geheel unieke workshop. Er kan gekozen worden voor een zakelijke workshop of een creatieve workshop in Limburg:

  • Zakelijke workshops:

Tijdens deze workshop nodigen wij uw medewerkers, klanten en bestaande klanten uit op een unieke locatie. Afhankelijk van uw keus kan dit bij uw organisatie zelf zijn, maar ook op een locatie door u uitgekozen. Gedurende een interactieve middag kunnen uw collega’s kennis maken met uw klanten, kunnen uw klanten kennis maken met uw (vernieuwde) producten / diensten, kunnen potentiële klanten kennis maken met uw organisatie en kunnen deze zelfde potentials in contact komen met reeds tevreden bestaande klanten.

  • Creatieve workshops:

U wilt uw medewerkers en relaties een workshop aanbieden als blijk van waardering? U wilt uw zware congres onderbreken om deel te nemen aan een unieke, creatieve en voornamelijk ontspannende workshop?
Hierboven staan twee van de vele redenen waarom u zou kiezen voor een creatieve workshop.
Creavents helpt u graag bij het organiseren van uw creatieve workshops. Of het nu gaat om een whisky proeverij, cocktail shaken, workshop goochelen, workshop chocolade maken of een workshop golfen; het zijn maar enkele van de vele creatieve workshops die Creavents voor u kan organiseren. Door goede afspraken met derden kunnen wij een zeer aantrekkelijk tarief hanteren.

Neem voor meer informatie contact met ons op om samen uw workshop limburg te bespreken. Creavents biedt ook de organisatie van netwerkborrels aan.

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap