Exclusieve catering

Exclusieve Catering


Creavents verzorgt tevens exclusieve catering bij u op locatie. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen opvatting over wat nou precies exclusieve catering is. Betreft exclusieve catering puur de soorten hapjes of de soort van het buffet? Of betreft exclusieve catering tevens de locatie, aankleding en het personeel gedurende de catering?

Creavents is van mening dat iedere persoon zijn eigen kijk heeft op "exclusief". Vandaar dat wij graag met u in gesprek treden op het moment dat wij praten over exclusieve catering. Wij kunnen voor u de catering verzorgen voor welke aangelegenheid dan ook. Exclusieve catering spreekt voor zich; het organiseren van de catering voor een exclusief gezelschap.

Het beteft hier dan ook geen catering voor grote groepen, maar eerder voor groepen <100. Indien u catering behoeft voor grotere groepen verwijzen wij u graag naar onze event catering pagina.

De mogelijkheden van exclusieve catering zijn natuurlijk enorm! Afhankelijk van uw budget, wensen en eisen kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken. Natuurlijk willen wij ook graag kennismaken en kunnen we gezamenlijk bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor onze contactgegevens verwijs ik u graag naar de contactpagina.

 

 

 
twitter_logo2

logolinkedin
© 2009 Creavents | Evenementen, Crewcatering en Marketing | Disclaimer | Privacy | Cross Internetmarketing | Sitemap